Jeg hjælper med indretning styling planløsning farver belysning gardiner pladsoptimering projektledelse

Jeg hjælper med indretning styling planløsning farver belysning gardiner pladsoptimering projektledelse

Mit navn er Anna. Jeg har en lang karriere indenfor møbelbranchen og har altid følt mig tiltrukket af den kraft indretning og farver kan have på et rum. Derfor har jeg taget en uddannelse som indretningskonsulent. Det har jeg ikke fortrudt én eneste gang. Jeg har virkelig fundet mit kald.

Jeg elsker at møde personer, høre om deres behov og drømme og guide dem til den helt rigtige indretningsløsning. Kemien er vigtig, for kunden lukker mig jo ind i deres helt private gemakker. Det er en tillidserklæring, som jeg tager meget alvorligt og møder med respekt og masser af opmærksomhed.

De opgaver jeg påtager mig, er bl.a. at hjælpe med at lave en rød tråd i hjemmets indretning i forhold til farver på væggene, møbler, belysning etc. Jeg hjælper også med at se på layoutet af kundens nuværende eller fremtidige hjem, og med at omdisponere og optimere hjemmet samt at indrette det. Kunden er altid i fokus og jeg er med gennem hele indretningsprocessen. Ingen opgaver er ens og det er lige præcis det jeg elsker.

Jeg forsøger altid at give mine kunder et blidt skub, så de ikke bare får det de normalt ville vælge, men en løsning, som møder deres ønsker og så lige lidt mere til.

Jeg har altid min kunde i fokus og er med gennem hele processen.

Hvad tilbyder jeg?

 • Indretningshjælp / styling
 • Ny planløsning i 2D eller 3D
 • Indretningslayout; farvevalg til vægge, møblering, belysning etc.
 • Pladsoptimering 
 • Opbevaringsløsninger
 • Hjælp til at skabe en rød tråd i hjemmet
 • Hjælp til valg af den optimale belysning
 • Hjælp til upcyling af møbler
 • Assistance ved større renoveringsprojekter af hjemmet
 • Indret til salg; Styling af hjem, som er sat til salg
 • Indretningshjælp / styling til udendørs arealer; terrasser, balkoner etc.

Hvorfor betale lidt mere for sofaen eller lampen? Jeg mener det er en god idé at spare op lidt længere, så man får det møbel eller lampe, som man drømmer om. Ved at betale mere, får man også en bedre kvalitet, hvilket sikre, at produktet holder længere. Se det som en investering. Eller find det møbel, du mangler brugt og giv det en kærlig opdatering. Jeg hjælper gerne med at finde ”grønne” alternativer til din indretning.

Mit navn er Anna. Jeg har en lang karriere indenfor møbelbranchen og har altid følt mig tiltrukket af den kraft indretning og farver kan have på et rum. Derfor har jeg taget en uddannelse som indretningskonsulent. Det har jeg ikke fortrudt én eneste gang. Jeg har virkelig fundet mit kald.

Jeg elsker at møde personer, høre om deres behov og drømme og guide dem til den helt rigtige indretningsløsning. Kemien er vigtig, for kunden lukker mig jo ind i deres helt private gemakker. Det er en tillidserklæring, som jeg tager meget alvorligt og møder med respekt og masser af opmærksomhed.

De opgaver jeg påtager mig, er bl.a. at hjælpe med at lave en rød tråd i hjemmets indretning i forhold til farver på væggene, møbler, belysning etc. Jeg hjælper også med at se på layoutet af kundens nuværende eller fremtidige hjem, og med at omdisponere og optimere hjemmet samt at indrette det. Kunden er altid i fokus og jeg er med gennem hele indretningsprocessen. Ingen opgaver er ens og det er lige præcis det jeg elsker.

Jeg forsøger altid at give mine kunder et blidt skub, så de ikke bare får det de normalt ville vælge, men en løsning, som møder deres ønsker og så lige lidt mere til.

Jeg har altid min kunde i fokus og er med gennem hele processen.

Hvad tilbyder jeg?

 • Indretningshjælp / styling
 • Ny planløsning i 2D eller 3D
 • Indretningslayout; farvevalg til vægge, møblering, belysning etc.
 • Pladsoptimering
 • Opbevaringsløsninger
 • Hjælp til at skabe en rød tråd i hjemmet
 • Hjælp til valg af den optimale belysning
 • Hjælp til upcyling af møbler
 • Assistance ved større renoveringsprojekter af hjemmet
 • Indret til salg; Styling af hjem, som er sat til salg
 • Indretningshjælp / styling til udendørs arealer; terrasser, balkoner etc.

Hvorfor betale lidt mere for sofaen eller lampen? Jeg mener det er en god idé at spare op lidt længere, så man får det møbel eller lampe, som man drømmer om. Ved at betale mere, får man også en bedre kvalitet, hvilket sikre, at produktet holder længere. Se det som en investering. Eller find det møbel, du mangler brugt og giv det en kærlig opdatering. Jeg hjælper gerne med at finde ”grønne” alternativer til din indretning.

Hvorfor hyre mig?

Jeg mener, at vores hjem skal være en tryg og rolig base, hvor man kan lade op fra hverdagens jag og føle sig godt tilpas. Vores hjem skal været et helt særligt personligt rum, som reflekterer os og vores drømme. Dette kan jeg hjælpe dig med at opnå.

Måske står du i et nyt hjem og har svært ved at vælge hvilke farver væggene skal have? Her kan jeg hjælpe dig med at finde en farvepalette, som binder hele hjemmet sammen. Altså farver, som komplementerer hinanden og ikke mindst passer til rummet og dets lysindfald samt tager højde for rummets placering i forhold til verdenshjørnerne.

Måske trænger du til sparring i forhold til indretningen af et rum i dit hjem, som du ikke synes fungerer. Vi kan tage udgangspunkt i dit nuværende interiør og/eller supplere med nyt.

Er du udfordret på pladsen i dit hjem?  Jeg kan hjælpe dig med pladsoptimere og udnytte hver centimeter på en smart måde. Det gør jeg ved at designe skræddersyede opbevaringsløsninger og finde multifunktionelle møbler, der passer perfekt til dit nye hjem. På den måde kan du maksimere pladsen uden at gå på kompromis med stil eller komfort.

Tilpasning til Mindre Plads – downsizing: Overgangen til en mindre bolig behøver ikke at være en udfordring. Jeg arbejder tæt sammen med dig for at identificere dine behov, optimere opbevaringsløsninger og designe møbler, der passer perfekt til den tilgængelige plads. Målet er at skabe et miljø, hvor du kan leve komfortabelt og organisere dine ejendele på en smart måde.

Står du overfor en renovering, kan jeg hjælpe dig med at indhente tilbud fra håndværkere og styre projektet. Jeg kan hjælpe med at holde en tidsplan, holde budgettet, spare tid, undgå fejldisponeringer og dermed spare penge.

Jeg har nøje udvalgte samarbejdspartnere, udvalgte leverandører og håndværkere, som ligesom jeg har erfaring i processerne. Jeg har altid min kunde i fokus og er med gennem hele processen.

Ved at hyre mig, får du en konsulent, som lytter og guider dig igennem hele processen. Jeg vil altid leve op til dine ønsker og krav og så lige udfordre dig lidt ekstra, så resultatet får en wow faktor. Jeg har mange års erfaring og kender min metier. Ved at have mig ombord får du frigjort tid og bekymring, da jeg kommer til at hjælpe og guide dig hele vejen.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller brug for en pris på dit projekt så brug gerne kontaktformularen.

Hvorfor hyre mig?

Jeg mener, at vores hjem skal være en tryg og rolig base, hvor man kan lade op fra hverdagens jag og føle sig godt tilpas. Vores hjem skal været et helt særligt personligt rum, som reflekterer os og vores drømme. Dette kan jeg hjælpe dig med at opnå.

Måske står du i et nyt hjem og har svært ved at vælge hvilke farver væggene skal have? Her kan jeg hjælpe dig med at finde en farvepalette, som binder hele hjemmet sammen. Altså farver, som komplementerer hinanden og ikke mindst passer til rummet og dets lysindfald samt tager højde for rummets placering i forhold til verdenshjørnerne.

Måske trænger du til sparring i forhold til indretningen af et rum i dit hjem, som du ikke synes fungerer. Vi kan tage udgangspunkt i dit nuværende interiør og/eller supplere med nyt.

Er du udfordret på pladsen i dit hjem?  Jeg kan hjælpe dig med pladsoptimere og udnytte hver centimeter på en smart måde. Det gør jeg ved at designe skræddersyede opbevaringsløsninger og finde multifunktionelle møbler, der passer perfekt til dit nye hjem. På den måde kan du maksimere pladsen uden at gå på kompromis med stil eller komfort.

Tilpasning til Mindre Plads – downsizing: Overgangen til en mindre bolig behøver ikke at være en udfordring. Jeg arbejder tæt sammen med dig for at identificere dine behov, optimere opbevaringsløsninger og designe møbler, der passer perfekt til den tilgængelige plads. Målet er at skabe et miljø, hvor du kan leve komfortabelt og organisere dine ejendele på en smart måde.

Står du overfor en renovering, kan jeg hjælpe dig med at indhente tilbud fra håndværkere og styre projektet. Jeg kan hjælpe med at holde en tidsplan, holde budgettet, spare tid, undgå fejldisponeringer og dermed spare penge.

Jeg har nøje udvalgte samarbejdspartnere, udvalgte leverandører og håndværkere, som ligesom jeg har erfaring i processerne. Jeg har altid min kunde i fokus og er med gennem hele processen.

Ved at hyre mig, får du en konsulent, som lytter og guider dig igennem hele processen. Jeg vil altid leve op til dine ønsker og krav og så lige udfordre dig lidt ekstra, så resultatet får en wow faktor. Jeg har mange års erfaring og kender min metier. Ved at have mig ombord får du frigjort tid og bekymring, da jeg kommer til at hjælpe og guide dig hele vejen.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller brug for en pris på dit projekt så brug gerne kontaktformularen.